Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Форум громади Гонтарівського та Кирилівського округу Старосалтівської селищної ради

Новина
16.03.2021

            16.03.2021 року в приміщенні Гонтарівського старостинського округу директоркою  КНП "Старосалтівський ЦПМСД" Ситник О.В. було організовано та проведено  Форум громади Гонтарівського та Кирилівського округу Старосалтівської селищної ради. Метою форуму було доведення до мешканців громади умов конкурсу, який проводиться  у рамках проекту «Сприяння розвитку соціальної інфраструктури - УФСІ VІIІ» та фінансується Урядом Федеративної Республіки Німеччини через Німецький банк розвитку KfW.

            У рамках Проекту планується профінансувати розробку проектно-кошторисної документації (за необхідності), енергоефективну реконструкцію приміщень відібраних закладів первинної та вторинної медичної допомоги (або їхніх підрозділів), постачання медичного обладнання та проведення навчальних заходів для медперсоналу та керівників у сфері медицини та охорони здоров’я.

            Шляхом відкритого голосування на  Форумі  було обрано:  головуючого Форуму Ситник О.В. - директорка КНП «Старосалтівський ЦПМСД» та секретаря  Мойсей Л.І., спеціаліста І категорії Старосалтівської селищної ради, до лічильної комісії - Борзиленко В.Ю. лікар ЗП-СЛ (Голова комісії), члени комісії - Михайліченко Н.Ю., Вербівська  О.В. Для здійснення  необхідних дій з підготовки та реалізації субпроекту було обрано членів Партнера з впровадження субпроекту  у складі: Голова - Печенізький Юрій Сергійович, члени - Федорченко В.В., Борисова В.П., яким було доручено подати на конкурс УФСІ субпроектну пропозицію з повним комплектом документів на медичний заклад - Амбулаторія загальної практики сімейної медицини с. Гонтарівка, вул Дмитрівська, 99, Вовчанського району, Харківської області до 31 березня 2021 року.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше