Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Фахівці Благодійної організації "Благодійний Фонд "Відновлення України" провели навчання для мешканців Старого Салтова

Новина
03.07.2024

Фахівці Благодійної організації "Благодійний Фонд "Відновлення України" провели навчання для мешканців Старого Салтова

У цей нелегкий час, коли надзвичайні ситуації можуть виникнути будь-якої миті, важливо мати базові знання з домедичної допомоги. Це дозволяє вчасно та правильно надати першу допомогу до прибуття медичних служб, що може врятувати життя людини.

Протягом тренінгу мешканці отримали цінні знання та практичні навички, які допоможуть їм діяти впевнено і ефективно у критичних моментах, а саме:
- основи надання першої допомоги при різних видах травм;
- надання допомоги при травмах та кровотечах;
- правильне використання аптечок першої допомоги та її наповнення.

Дякуємо нашим партнерам з благодійного фонду за цінний внесок у розвиток нашої громади та підтримку її мешканців. Завдяки професійному підходу та детальним інструкціям фахівців, кожен з нас отримав цінні знання, які можуть стати вирішальними у критичний момент.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше