Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Дякуємо, лікарю!

Новина
05.01.2022

Дякуємо, лікарю!

Сьогодні, 5-го січня в Старому Салтові відбулось відкриття меморіальної дошки нашому земляку Покозію Степану Трохимовичу- лікарю, хірургу, головному лікарю Старосалтівської лікарні, який працював на цій посаді 22 роки, з 1963 по 1985 роки.

Дуже багато теплих слів було сказано на адресу Покозія С. Т. від

Старосалтівського селищного голови Коновалова Е. П., від голови Благодійного фонду «Усі разом» Рибалко А. Я., від заступника директора Вовчанської ЦРЛ  Галигіної С. О., від його доньок Олени Степанівни та

Ірини Степанівни, від сусідів та друзів. Адже саме під час його керування закладом успішно розвивалась і працювала сфера медицини в Старому Салтові: терапевтичне, хірургічне, пологове, дитяче відділення і рентгенодіагностика.

Добра думка про цю людину, висококваліфікованого професіонала своєї справи, чуйного і доброзичливого, в той же час вимогливого до себе і підлеглих, давно вийшла за межі рідного селища.

Спасибі, лікарю, за серце співчутливе.

За світлу душу, мудрість, доброту.

За радість – жити, сонечко грайливе,

І за звичайну людяність просту.

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше