Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Друга сесія Старосалтівської об'єднаної територіальної громади

Новина
26.11.2020

        Друга сесія Старосалтівської територіальної громади. Хто став директором КНП «Старосалтівський ЦПМСД».  Хто увійшов до  депутатської групи «За прозорість та розвиток». Затвердження старости Шестаківського старостинського округу.   

26 листопада 2020року в Старосалтівській територіальній громаді пройшло пленарне засідання ІІ (позачергової) сесії VIII скликання Старосалтівської селищної ради.

Директорка КНП «Старосалтівський ЦПМСД».

Депутатською більшістю було підтримано призначення на посаду директорки КНП «Старосалтівський ЦПМСД» Ситник Оксану Володимирівну, яка стала переможцем конкурсу на дану посаду із 6 кандидатів.

 Староста Шестаківського округу.

Одним із питань на другій сесії  Старосалтівської селищної ради було затвердження старости Шестаківського старостинського округу. Пропозицію селищного голови Коновалова Е.П. депутати підтримали,  та присягу старости прийняв мешканець села Федорівка, депутат минулої каденції Старосалтівської селищної ради - Стеблянко Геннадій Вікторович.

Депутатська група «За прозорість та розвиток».

Депутатами було підтримано реєстрацію депутатської групи «За прозорість та розвиток», яка була створена депутатами: Лебеденко А.С., Борисова В.П., Галушко Т.О., Івакін О.М., Хмельов Ю.А. Головою групи обрано Лебеденка А.С, який повідомив про основні напрямки та принципи діяльності групи, а саме: 1) демократичність, законність та прозорість у всіх питаннях; 2) дотримання Конституції України, Законів «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про статус депутатів місцевих рад», «Про доступ до публічної інформації»; 3) сприяння становленню та розвитку медицини в Старосалтівській ОТГ.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше