Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Дотримання мовного законодавства

Оголошення
05.01.2024

Дотримання мовного законодавства

Шановні керівники підприємств, організацій та установ, що розташовані на території Старосалтівської територіальної громади!
На виконання п.7 “Сприяння застосування державної мови у сфері обслуговування споживачів” комплексної програми “Розвиток та функціонування української мови як державної в Харківській області на 2022-2025 роки”, затвердженої рішенням Харківської обласної ради від 25.11.2021 №277-VIII, з метою забезпечення розвитку та функціонування української мови в усіх сферах суспільного життя, Старосалтівська громада просить суб’єктів господарювання та надавачів послуг дотримуватися норм законодавства про державну мову, зокрема щодо обслуговування споживачів.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше