Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

До уваги підприємств та організацій!

Оголошення
26.12.2019

      Старосалтівська селищна рада ОГОЛОШУЄ КОНКУРС на відбір суб’єктів оціночної діяльності для проведення незалежної оцінки комунального майна Старосалтівської  селищної ради Вовчанського району Харківської області.

 

      Об’єкти конкурсу проведення робіт з незалежної оцінки комунального майна Старосалтівської селищної ради :

      Нежитлові будівлі що розташовані за адресою: вул. Перемоги 14, 15, 21, 34, по вул. Садова  87А в смт Старий Салтів, вул. Центральна,55 с. Зарічне, вул. Шкирівка 1Б с. Шестакове, Вовчанського району Харківської області

      Заявки для участі у конкурсі подаються секретарю конкурсної комісії, поштою або через кур’єра, за адресою: смт Старий Салтів, вул. Перемоги,14 (юридичний відділ) до 16 січня 2020 року.

Інформація для учасників конкурсу

(відповідно до «Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності для проведення незалежної оцінки комунального майна Старосалтівської селищної ради Вовчанського району Харківської області)

 

  1. Найменування та місцезнаходження конкурсу.

Старосалтівська селищна рада, 62560, Харківська область, Вовчанський район, смт. Старий Салтів, вул.Перемоги,15.

  1. Підстава для проведення конкурсу.

Розпорядження Старосалтівської селищної ради від  23 грудня 2019 року №275-ОД «Про оголошення конкурсу про відбір суб’єктів оціночної діяльності для проведення незалежної оцінки комунального майна Старосалтівської селищної ради Вовчанського району Харківської області та складу конкурсної комісії з питань організації та проведення конкурсу на 2019 рік».

  1. Місце і час проведення конкурсу.

Конкурс відбудеться 17 січня 2020р. о 09:00 год за адресою Харківська область, Вовчанський район, смт. Старий Салтів, вул. Перемоги,15 (актова зала).

  1. Кваліфікаційні вимоги для участі в конкурсі з відбору суб’єктів оціночної діяльності:
  • Наявність досвіду суб’єкта оціночної діяльності у проведенні оцінки майна, зокрема подібного майна;
  • наявність відповідної кваліфікації оцінювачів, що має підтверджуватися чинними кваліфікаційними документами оцінювачів та свідоцтвами про реєстрацію в Державному реєстрі оцінювачів;
  • наявність письмової згоди оцінювачів, яких додатково буде залучено суб’єктом оціночної діяльності до виконання робіт з оцінки майна

     Всім учасникам, які надають заяви на участь у конкурсі протягом трьох робочих днів буде надано в приміщенні селищної ради конкурсну документацію або на вимогу учасника буде надіслана поштою.

     Документи з конкурсною документацією від учасників  приймаються до 16:00 годин 16  січня 2020р.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше