Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

До Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав

Новина
14.02.2023

До Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав

Шановні учасники бойових дій, воїни-інтернаціоналісти! Прийміть щирі вітання з нагоди 34-ї річниці з дня виведення військ з Республіки Афганістан. Сьогодні ми вшановуємо мужніх ветеранів всіх збройних конфліктів на території інших держав. Ми віддаємо данину поваги мужності та героїзму воїнів – афганців і їхніх побратимів, які пройшли вогняні точки бойових дій в Республіці Афганістан та на території інших держав.

Ми низько схиляємо голови перед нашими земляками – солдатами і офіцерами, перед тими, хто пролив свою кров заради забезпечення миру і бережемо вічну пам’ять про загиблих, яким не судилося повернутися додому.

У цей пам’ятний день бажаємо, всім ветеранам війни в Афганістані, воїнам-інтернаціоналістам міцного здоров’я, щастя й миру.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше