Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

для потреб комунального господарства Старосалтівської громади було передано трактор

Новина
28.12.2023
27.12.23 для потреб комунального господарства Старосалтівської громади було передано трактор - фронтальний навантажувач та екскаватор європейського виробництва.
Дякуючи начальнику Харківської обласної військової адміністрації Олегу Синєгубову та його заступнику Михайло Харнам, Старосалтівська громада отримала трактор за державні кошти фонду ліквідації наслідків збройної агресії, для надання якісних комунальних послуг жителям громади. Цей технічний засіб має забезпечити більший та результативніший об’єм виконання комунальним підприємством громади своїх виробничих завдань.
Постійна турбота про належний стан матеріально технічного забезпечення комунального господарства громади є пріоритетом діяльності керівництва Старосалтівської громади та міських депутатів.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше