Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

День захисту дітей

Новина
01.06.2024

День захисту дітей

1 червня, ми відзначаємо Міжнародний день захисту дітей – свято, яке нагадує нам про важливість захисту прав і свобод наших наймолодших громадян. Діти – це наше майбутнє, а тому кожен має право на безпечне та щасливе дитинство, де вони можуть вільно виражати свою індивідуальність та розвиватися в гармонії з навколишнім світом.

Наша громада робить усе можливе, щоб кожна дитина почувалася захищеною та мала можливості для всебічного розвитку. Ми активно працюємо над покращенням умов навчання, організовуємо різноманітні заходи для дітей та підтримуємо родини, що потребують допомоги. Проте, розуміємо, що наші зусилля не можуть бути обмежені лише цим. Захист дітей – це завдання кожного з нас.
Ми продовжуємо працювати над реалізацією проектів та ініціатив, які сприятимуть розвитку та підтримці наших дітей.
Щиро дякуємо всім вихователям, вчителям, батькам, волонтерам, благодійним організаціям та всім небайдужим мешканцям нашої громади за постійну підтримку та допомогу нашим дітям!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше