Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

ДЕНЬ ВШАНУВАННЯ УЧАСНИКІВ БОЙОВИХ ДІЙ НА ТЕРИТОРІЇ ІНШИХ ДЕРЖАВ

Новина
15.02.2024

ДЕНЬ ВШАНУВАННЯ УЧАСНИКІВ БОЙОВИХ ДІЙ НА ТЕРИТОРІЇ ІНШИХ ДЕРЖАВ

Сьогодні, 15 лютого ми відзначаємо День вшанування учасників бойових дій на території інших держав. Ця дата має глибоке історичне значення і символізує величезний внесок тих героїв, хто віддав своє життя за мир та безпеку у світі.
День вшанування учасників бойових дій на території інших держав приурочений до дня виведення радянських військ з Афганістану в 1989 році. Це важлива історична подія, яка стала символом кінця тривалої і тяжкої війни понад у 10 років, в якій взяли участь багато синів України, виконуючи свій військовий обов’язок в 16-ти країнах світу.
Пам'ять про цих героїв має бути завжди з нами. Вони зробили неможливе, залишаючись вірними своїм ідеалам та обов'язку перед Батьківщиною. Їхні імена не повинні бути забуті, а їхні подвиги — завжди будуть пам'ятати.

Нехай цей день буде не лише днем пам'яті, а й відзначенням сили духу, об'єднанням нації та покликанням до миру та злагоди у всьому світі!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше