Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

День визволення Старого Салтова.

Новина
07.08.2020

Над селом моїм рідним вдаль летять журавлі

В небесах  чисті зорі ясняться,

А в землі сплять  солдати, полеглі в боях

Ті, яким назавжди  вісімнадцять.

         Дев’яте серпня - знаменний  день в історії нашого селища. День, який  в пам’яті місцевих жителів викарбуваний золотими літерами. Саме 9 серпня  1943  року, в часи  ІІ Світової війни, 77 років тому,  Старий Салтів  було  визволено  від  німецько - фашистських  загарбників. Радість і сльози, біль і надія - все переплелося в одному слові – визволення!

         Сьомого серпня Старосалтівський голова Коновалов Е. П. привітав з цією величною подією усіх, хто прийшов до Братської могили, щоб покласти квіти та вінки в знак пам’яті та шани полеглим воїнам. Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять загиблих героїв.

         В цей день Едуард Павлович поклав квіти також до могили жертв фашизму по вул. Великій та до могили гвардії полковника С.І. Семенова біля храму по вул. Перемоги. Старий Салтів пам’ятає своїх визволителів!

Бажаємо усім  чистого, мирного неба, здоров’я, радості та довгих щасливих літ!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше