Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

ДЕНЬ УКРАЇНСЬКОГО ДОБРОВОЛЬЦЯ

Новина
14.03.2024

ДЕНЬ УКРАЇНСЬКОГО ДОБРОВОЛЬЦЯ

Сьогодні, 14 березня ми відзначаємо День українського добровольця — свято, яке символізує нашу вдячність і повагу тим, хто не побоявся взяти на себе відповідальність за майбутнє нашої країни і готовий боротися за наші цінності та свободу.
Українські добровольці — це справжні герої, які своїми вчинками довели, що вони готові віддати все заради благополуччя нашої держави. Вони стали символом сили, відваги і самопожертви, втілюючи найкращі якості українського народу.

В цей особливий день, давайте згадаємо всіх наших добровольців, які стояли та стоять в боротьбі за нашу незалежність. Вони заслуговують нашої щиросердечної подяки та підтримки.

Нехай кожен український доброволець відчує тепло та вдячність у своєму серці в цей особливий день. Хай мир і благополуччя завжди супроводжують їх на їхньому важкому, але благородному шляху.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше