Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

День Соборності України

Новина
22.01.2023

Сьогодні, 22 січня Україна відзначає День Соборності, приурочений до Акту об'єднання Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки.

Це свято нерозривно пов’язане з Соборністю наших земель і значенням Свободи як невід’ємної складової незалежної України. Єдність і воля – саме ці два поняття визначають шляхи розвитку нашої держави. За їх утвердження боролися кращі сини українського народу, даючи прийдешнім поколінням зразок неповторної любові до Вітчизни. На цих прикладах ми повинні виховувати наших дітей, прищеплювати їм почуття гордості за свою країну.

Вітаємо з Днем Соборності України, бажаємо від душі єдиного духу народу, великої сили і могутності, міцної дружби і братньої допомоги, взаємоповаги і розуміння, вірних цілей і високих прагнень, одного чистого і мирного неба на всіх.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше