Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

День поліцейського офіцера громади

Новина
28.05.2024

День поліцейського офіцера громади

Сьогодні ми відзначаємо День поліцейського офіцера громади – свято, яке вшановує важливу та відповідальну роботу наших поліцейських. Це нагода віддати шану тим, хто щодня стоїть на варті нашого спокою, забезпечує правопорядок та безпеку на території нашої громади.
Наші поліцейські офіцери – це не лише професіонали своєї справи, а й люди, яким ми довіряємо своє життя, безпеку наших дітей та збереження правопорядку. Вони не лише борються зі злочинністю, але й активно працюють з молоддю, проводять роз'яснювальні заходи, навчають правилам безпеки та правам громадян.
Хочемо висловити щиру подяку всім нашим поліцейським офіцерам за їхню самовіддану працю, за ті зусилля, які вони докладають для забезпечення порядку та безпеки в нашій громаді. Ваша робота є невід'ємною частиною успішного функціонування нашої громади, і ми пишаємося тим, що маємо таких відважних та професійних охоронців правопорядку!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше