Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Дамбу відремонтовано

Новина
17.05.2021

            Час та погодні умови стали причиною розмиву дамби в с. Молодова по вул. Садовій, про що керівництву Старосалтівської громади стало відомо 13.05.2021 року.

            Оперативні  дії голови Старосалтівської селищної ради Коновалова Е.П., старости Молодівського старостинського округу Івакіної Т.М., депутата Старосалтівської  селищної ради Тарасова А.І. та керівництва СТОВ «Агросвіт» дали змогу уникнути негативних наслідків даної події.

            Так 15.05.2021 року завдяки наданій техніці та матеріалів СТОВ «Агросвіт» вдалося швидко нівелювати  проблему, та провести першочергові ремонтні роботи вищевказаної дамби.

            Керівництво Старосалтівської громади, та мешканці с. Молодова щиро вдячні керівництву СТОВ «Агросвіт»  за надану допомогу.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше