Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Брикетну лінію відкрито.

Новина
18.09.2020

        18.09.2020 року в рамках реалізації стратегії сталого розвитку Старосалтівської ОТГ та співпраці з програмою DOBRE за підтримки USAID,  Старосалтівським селищним головою Коноваловим Е.П. відкрито  брикетну лінію (ЛПТБ-200). Дана лінія виготовляє твердопаливні брикети із відходів деревини та інших відходів які містять в собі целюлозу, без використання в’яжучих речовин. Продуктивність лінії. – 150-250 кг/год. Придбане в рамках реалізації проєкту обладнання лінії брикетування  розміщене на базі комунального підприємства «Салтів водоканал».

              Відкриваючи лінію селищний голова повідомив:

        «Твердопаливні брикети власного виробництва із сировини, яка колись вивозилася на полігон твердих побутових відходів (відходи деревини та відходи рослинного походження), та яку можна отримувати під час виконання робіт із благоустрою та утриманню доріг (кронуючи зелені насадження), створять альтернативу вугіллю та дровам. При заміщенні брикетами вугілля кам’яного економічний ефект буде складати близько 1495,28 грн на одній тоні палива, а при заміщенні брикетами дров – економія 713,12 грн на тоні» Також Коновалов Е.П. висловив  подяку спеціалістам програми DOBRE, міжнародному донору, спеціалістам КП «Салтів водоканал» та мешканцям громади, які прийняли активну участь у створенні брикетної лінії.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше