Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Безпека відпочинку у природних зонах

Новина
26.04.2024

Шановні мешканці Старосалтівської громади,

Нагадуємо вам, про важливе питання безпеки відпочинку у природних зонах.

Після військових дій у природних зонах залишаються можливі залишки вибухонебезпечних предметів, таких як міни та інші вибухові пристрої, які загрожують життю та здоров'ю людей.

Згідно з рекомендаціями безпеки, ми закликаємо вас утриматися від відвідування лісових масивів та прибережних зон у Старосалтівській громаді. Нам важливо забезпечити вашу безпеку та благополуччя, тому нагадуємо про необхідність дотримуватися правил безпеки та уникати небезпечних місць. Якщо ви помітили будь-які підозрілі предмети чи місця, будь ласка, не наближайтеся до них та негайно повідомте місцеві правоохоронні органи.

Бережіть себе та своїх близьких, дотримуйтесь безпечних порад та рекомендацій. Ваша обачливість допоможе уникнути небезпеки та зберегти ваше життя та здоров'я.
Дякуємо за розуміння та співпрацю!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше