Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

БЕЗКОШТОВНА СТЕРИЛІЗАЦІЯ ТА ПЛІДНА СПІВПРАЦЯ

Новина
21.03.2024
БЕЗКОШТОВНА СТЕРИЛІЗАЦІЯ ТА ПЛІДНА СПІВПРАЦЯ
На цьому тижні в Старосалтівській громаді відбулась важлива подія - безкоштовна стерилізація безпритульних тварин за співпраці з благодійним фондом Happy Paw та Старосалтівською СВА.
З 2012 року благодійний фонд "Happy Paw" реалізує безліч соціальних проєктів, спрямованих на допомогу тваринам. Цей фонд активно підтримує притулки по всій країні, вчить дітей гуманно та відповідально ставитися до тварин, а також відзначається своєю постійною активністю та невтомною роботою над покращенням умов існування безпритульних тварин.
Стратегія стерилізації безпритульних тварин допомагає контролювати їх популяцію, а також має значний вплив на загальне благополуччя суспільства, завдяки чому сприяє зменшенню ризику поширення захворювань серед тварин, які можуть нашкодити людині.
Ця ініціатива є важливим кроком у боротьбі з безпритульністю та знедоленістю тварин, а також є ефективним заходом для запобігання жорстокого поводження з ними, включаючи випадки отруєння та інші форми насильства.
За весь період перебування представників БФ Happy Paw в Старосалтівській громаді, було стерилізовано 187 тварин, серед яких кішки та собаки. Кожна тварина отримала пронумерований чіп на вушко та вакцинована від сказу.
Дякуємо представникам БФ Happy Paw, ГО Добрі Дії та місцевим волонтерам за плідну співпрацю та всім, хто долучився до цієї благородної справи і продовжує допомагати нашій громаді, аби зробити її кращим місцем для всіх мешканців, включаючи наших чотирилапих друзів!
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше