Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

БЕЗКОШТОВНА ПРАВНИЧА ДОПОМОГА ДЛЯ ГРОМАДЯН

Новина
06.02.2024

БЕЗКОШТОВНА ПРАВНИЧА ДОПОМОГА ДЛЯ ГРОМАДЯН

Сьогодні в нашій громаді пройшла чергова зустріч з юристами Міжнародного Комітету Порятунку (International Rescue Committe), які пропонують безкоштовну правову допомогу нашим мешканцям!
На зустрічі громадяни мали можливість ознайомитися з діяльністю та послугами комітету, а також знайти відповіді на правові запитання.
Ця ініціатива розроблена з метою надання підтримки в складних ситуаціях та забезпечення доступу до професійних юридичних консультацій для наших громадян. Юристи Міжнародного Комітету Порятунку - це досвідчені фахівці з різних галузей права, які готові надати допомогу з питань відновлення втрачених документів, порядку подання інформаційного повідомлення та отримання компенсації за пошкоджене житло, пенсійних та соціальних виплат, встановлення фактів смерті та народження, порядку оформлення спадщини та з інших питань.
Ми вдячні юристам Міжнародному Комітету Порятунку за їхню підтримку та готовність допомагати нашим мешканцям у складних ситуаціях.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше