Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Асоціацією міст України зареєстровано петицію

Оголошення
29.02.2024

Асоціацією міст України зареєстровано петицію про необхідність термінового прийняття законопроекту №9560-1 «Про внесення змін до Бюджетного кодексу України щодо фінансування з місцевих бюджетів заходів, спрямованих на посилення обороноздатності і безпеки держави», необхідного для надання органам місцевого самоврядування прямого права здійснювати видатки (право на здійснення закупівель) з місцевих бюджетів для допомоги ЗСУ.

Петиція спрямована на якнайшвидше внесення законопроєкту №9560-1 до Порядку денного сесії ВРУ та підтримку голосування за нього за основу і в цілому.

Дуже просимо долучити до її підписання максимально можливу кількість людей (працівників апарату, комунальних установ, громадських організацій, мешканців громади тощо). 

Посилання на петицію наступне:

https://itd.rada.gov.ua/services/Petition/Index/12082

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше