Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Армія відновлення продовжує свою сумлінну та ефективну роботу

Новина
27.03.2024

ШЛЯХ ДО ЧИСТОТИ ТА ПОРЯДКУ

Армія відновлення продовжує свою сумлінну та ефективну роботу. У цей нелегкий час вони не припиняють своїх зусиль для поліпшення нашого оточення та створення комфортних умов для нашого життя.

Наразі вони активно діють на узбіччях центральної частини села Молодова, а також на територіях сміттєвих баків та автобусних зупинок. Їхній наполегливий підхід дозволяє нам бачити значні покращення у чистоті та охайності наших вулиць і місць загального користування.

Дякуємо волонтерам та працівникам Армії відновлення, які віддають свій час та зусилля для того, щоб Старосалтівська громада була кращою та приємнішою для життя. Ваша праця надихає нас усіх і створює позитивну динаміку для розвитку нашої громади!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше