Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Анонс третьої щорічної конференції проєкту «Голос громади у місцевому самоврядуванні» Програми DOBRE в ОТГ Харківської області

Анонс події
30.01.2020

Анонс

третьої щорічної конференції проєкту

«Голос громади у місцевому самоврядуванні»

Програми DOBRE в ОТГ Харківської області

 

      7 лютого 2020 року в Харкові відбудеться ІІІ щорічна конференція проєкту «Голос громади у місцевому самоврядуванні».

      Метою заходу є представлення результатів реалізації проєкту в 2019 році, обговорення перспектив впровадження громадських бюджетів та інших інструментів демократії, активізації молодіжного руху і громадських організацій у громадах-партнерах Програми DOBRE в Харківській області у 2020 році.

      Під час конференції учасники від ОТГ-партнерів Програми USAID DOBRE, які активно були включені до проєкту «Голос громади у місцевому самоврядуванні», поділяться досвідом, враженнями та труднощами у формуванні доброчесності і прозорості урядування в своїх громадах.

      У роботі конференції також візьмуть участь представники обласної ради, обласної державної адміністрації, регіонального офісу Програми DOBRE, Харківського регіонального офісу Програми ULEAD з Європою / ULEAD with Europe, провідні експерти у сфері місцевого самоврядування, представники об’єднаних територіальних громад, а також представники громадських організацій, фондів та донорських структур Харківщини.

      Захід організовує Громадська спілка «Харківський університетський консорціум» – регіональний партнер Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) в Харківській області, що виконується міжнародною організацією Глобал Комьюнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).

      Початок конференції о 10:30.

      Конференцію буде організовано за адресою: м. Харків, вул. Отакара Яроша, 11, Karazin Student Hall (KSH),

  ***

      Програма USAID «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) - це п'ятирічна програма, що виконується міжнародною організацією Глобал Комʼюнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID). Програма спрямована на посилення місцевого самоврядування та створення кращих умов для розвитку ОТГ, підвищення рівня залученості громадян до прийняття рішень та забезпечення підзвітності та прозорості в громадському управлінні. Програма USAID DOBRE працює в 7 цільових областях: Дніпропетровській, Івано-Франківській, Харківській, Херсонській, Кіровоградській, Миколаївській та Тернопільській.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше