Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Анонс громадського обговорення проєкту Плану соціально-економічного розвитку Старосалтівської об’єднаної територіальної громади  до 2025 року

Оголошення
14.04.2021

         Анонс громадського обговорення проєкту Плану соціально-економічного розвитку Старосалтівської об’єднаної територіальної громади  до 2025 року та Детального Плану  заходів  (середньострокова  перспектива до 2026 року ) Стратегії   сталого розвитку Старосалтівської об’єднаної територіальної громади на 2018- 2026 роки

       З  18 лютого 2021 року в Старосалтівській  територіальній громаді на підставі  рішення виконавчого комітету  Старосалтівської селищної ради , роспочала роботу  Робоча група  щодо розробки  проекту Плану соціально-економічного розвитку Старосалтівської об’єднаної територіальної громади до 2025 року  та  Детального  плану заходів (середньострокова перспектива  до 2026 року )  з реалізації Стратегії   сталого розвитку Старосалтівської об’єднаної територіальної громади на 2018-2026 роки.  Склад робочої груп дивитись за посиланням  (Рішення виконавчого комітету від 18.02.2021 року № 68)

       На цей час Робочою групою  напрацьований проєкт з переліком завдань та заходів Плану соціально-економічного розвитку Старосалтівської об’єднаної територіальної громади  до 2025 року, дивитись за посиланням, а також проєкт Детального Плану заходів (середньострокова  перспектива до 2026 року) Стратегії   сталого розвитку Старосалтівської об’єднаної територіальної громади на 2018- 2026 роки  дивись за посиланням.

      В період з 14.04.2021 р. по 20.05.2021 р. відбудеться громадське обговорення проєкту вищезазначеного Плану розвитку та проєкту Детального Плану заходів Стратегії сталого розвитку Старосалтівської територіальної громади. До обговорення запрошуються мешканці та мешканки  усіх населених пунктів  громади.

       Наразі, нам важливо почути думки кожного мешканця та мешканки громади, котрі не мали змоги долучитись до розробки Плану СЕР та Плану заходів Стартегії  .

       Ви маєте можливість ознайомитись з проєктом  запланованих завдань та заходів  Плану СЕР, який розміщений на веб-сайті громади, та з проєктом Плану заходів Стратегії, а також  в мережі Фейсбук - сторінка Старосалтівської територіальної громади. Роздрукований варіант проєкту Плану СЕР та Плану заходів Стратегії  розміщений  на інформаційних стендах у приміщенні селищної ради смт Старий Салтів, вул. Перемоги, буд.15, також у адміністративних будівлях  селищної ради  в с. Молодова, с. Шестакове, с. Гонтарівка, с. Хотімля, с. Кирилівка та у будівлі сільського будинку культури с. Зарічне.

      На виконання розпорядження селищного голови від 07.04.2021 року № 132-ОД в період з 14.04.2021 року до 18 травня 2021 року включно Ви маєте можливість внести свої зауваження, пропозиції та  доповнення до Переліку завдань та заходів  проєкту Плану СЕР та  проєкту Плану заходів Стратегії  шляхом заповнення електронної форми https://forms.gle/yZq7eYPh2EnGJxFW8, або заповнивши формуляр  за встановленою формою (додаток №1 до розпорядження від 07.04.2021 р. № 132-ОД) та надіславши/
 передавши  його  в  Центр надання адміністративних послуг  за адресою 62560, Харківська область, Чугуївський район, смт Старий Салтів, вул. Перемоги, 14, або  надіслати  сканований варіант формуляру  на  електронну адресу  sr-saltiv@meta.ua.

      Також письмові зауваження,  пропозиції та   доповнення  за формою (Формуляр word) ви можете залишити в поштових скриньках розміщених в адміністративних будівлях селищної ради у смт Старий Салтів та в адміністративних будівлях  селищної ради   с. Молодова, с. Шестакове, с. Гонтарівка, с. Хотімля, с. Кирилівка та сільського будинку культури с. Зарічне.  .

       Публічна консультація у формі громадських слухань для обговорення проєкту Плану СЕР та проєкту Плану заходів Стратегії відбудеться 20.05.2021 року о 13.00 в смт Старий Салтів, вул. Перемоги 21- приміщення  селищного будинку культури.

      В подальшому усі зібрані матеріали будуть опрацьовані та систематизовані у документах, і в червні – липні  проєкт  Плану СЕР  (після узгодження із Харківською обласною адміністратцією)  та проєкт   Плану заходів Стратегії будуть винесені на розгляд та затвердження депутатів Старосалтівської селищної ради.

ЗАПРОШУЄМО ДО ОБГОВОРЕННЯ!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше