Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Запуск 2-го річного циклу бюджету участі

Анонс події
08.04.2019

Шановні автори проектів, мешканці Старосалтівської громади!

Запрошуємо Вас прийняти участь в круглому столі «Бюджет участі – змінює нашу громаду» під час роботи якого будуть обговорені рекомендації та пропозиції щодо внесення змін до Положення щодо бюджету участі, котрі були напрацьовані громадськістю, авторами проектів та членами Комісії з питань бюджету участі. Також додатково під час заходу будуть презентовані механізми взаємодії авторів проектів-переможців минулого року зі структурними відділами  виконавчого комітету Старосалтівської селищної ради під час реалізації проектів.

Дата: 12 квітня 2019 року, 10:00

Місце проведення: Старосалтівська селищна рада (вул. Перемоги, 15, зал засідань)

 

Мета заходу – залучення жителів громади до бюджетного процесу через обговорення та вдосконалення роботи інструменту бюджету участі та реалізацію проектів-переможців.

Минулого року Старосалтівська селищна рада запустила один із самих дієвих інструментів залучення мешканців громади до вирішення питань місцевого значення – бюджет участі. Кожен мешканець мав змогу долучитися до прозорого, демократичного розподілу 500 тис. грн. місцевого бюджету на покращення життя та добробуту своєї вулиці, району, населеного пункту, старостинського округу чи громади в цілому. І цей процес має продовжуватися та удосконалюватися задля збільшення залучення мешканців до активної громадської позиції та реалізації значущих для громади проектів.

 

І саме під час роботи круглого столу будуть обговорені вже запропоновані зміни до конкурсу проектів та зібрані всі додаткові пропозиції та побажання від мешканців громади задля удосконалення та популяризації бюджету участі на території громади.   

 

Основні завдання заходу:;

  1. Розробка рекомендацій (змін до Положення про бюджет участі) від громадськості щодо покращення реалізації Бюджету участі 2020 році
  2. Напрацювання Параметрів 2 річного циклу бюджету участі
  3. Презентація та доопрацювання механізмів взаємодії авторів проектів-переможців зі структурними відділами виконавчого комітету Старосалтівської селищної ради ;

Захід організовано ГС "Харківський університетський консорціум" та Старосалтівською селищною радою в рамках проекту «Голос громади у місцевому самоврядуванні» програми "Децентралізація приносить кращі результати та ефективність" (DOBRE) в Харківській області, що виконується міжнародною організацією Глобал Комьюнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID). .

 

Детальна інформація: https://staryisaltiv.pb.org.ua

Контактна особа: Омелічкін Сергій

тел. +38 050 83 76 941

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше