Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

26 червня в Україні відзначається День кримськотатарського прапора

Новина
26.06.2023
26 червня в Україні відзначається День кримськотатарського прапора.
Нині цей стяг є символом боротьби за права корінного народу Криму, символом звільнення півострова від російської окупації та одним із символів відновлення територіальної цілісності України.
Прапор кримських татар є національною символікою. Це полотно небесного (блакитного) кольору, у лівому верхньому куті із золотим знаком влади – тамгою. Колір позначає чисте небо, мир, а однотонне тло – єдність народу.
До Дня кримськотатарського прапора ГО «Кримськотатарський Ресурсний Центр» та Меджліс кримськотатарського народу пропонує ознайомитися з плакатами, які було розроблено активістами міжнародного руху за деокупацію Криму та солідарність з кримськотатарським народом #LIBIRATECRIMEA спільно з художником Андрієм Єрмоленком.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше