Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

22 червня - День скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні

Новина
22.06.2024

22 червня - День скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні

Щороку, в цей день ми згадуємо тих, хто відстоював свободу і переміг нацизм у Другій світовій війні. Ми пам'ятаємо про героїчні подвиги наших предків, які ціною неймовірних зусиль і величезних втрат здобули перемогу.

Друга світова війна залишила глибокий слід у серцях кожної родини, і сьогодні ми згадуємо мільйони життів, які були втрачені. Це день нашої спільної скорботи і нашої спільної пам'яті.

Сьогодні ми знову вимушені відстоювати наші права і свободу у війні з агресором. Наш народ знову проявляє мужність і стійкість, борючись за незалежність і мирне майбутнє.

Ми пам’ятаємо всіх, хто віддав своє життя заради нашої свободи у минулому, і тих, хто робить це сьогодні. Їхня самопожертва та героїзм надихають нас і нагадують про цінність свободи і миру.

Вшануємо пам’ять загиблих хвилиною мовчання запалимо свічки пам'яті і згадаємо всіх, хто загинув за нашу країну.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше