Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

21 червня 2024 року у місті Полтава відбувся важливий семінар на тему «Як зберігати памʼять про війну»

Новина
27.06.2024

21 червня 2024 року у місті Полтава відбувся важливий семінар на тему «Як зберігати памʼять про війну», розроблений спільно з Українським інститутом Національної памʼяті та фондом «Партнерство за сильну Україну».

Від нашої громади у семінарі взяв участь Старосалтівський сектор культури. Програма семінару включала ряд лекцій, спрямованих на підвищення професійної компетентності учасників у галузі меморіалізації. Учасники мали унікальну можливість дізнатися про різноманітні підходи до збереження пам'яті про важливі історичні події та про те, як правильно зберігати пам'ять про війну.

Ці знання є надзвичайно важливими, оскільки допомагають не тільки памʼятати та вшановувати героїчні подвиги нашого народу, але й передавати ці знання наступним поколінням.

Дякуємо організаторам за цей надзвичайно важливий та інформативний захід. Отримані знання сприятимуть розвитку нашої громади та збереженню нашої історичної спадщини.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше