Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

ЗУСТРІЧ З DOBRE:РАЗОМ ДО КРАЩОГО МАЙБУТНЬОГО

Новина
18.03.2024
ЗУСТРІЧ З DOBRE:РАЗОМ ДО КРАЩОГО МАЙБУТНЬОГО
Сьогодні в Старосалтівській громаді відбулась важлива зустріч. Представники програми DOBRE відвідали нашу громаду, щоб презентувати проєкт під назвою "Голос громади в місцевому самоврядуванні".
Цей проєкт є частиною програми "Децентралізація приносить кращі результати та ефективність" (DOBRE), яка реалізується міжнародною організацією Global Communities та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).
Проєкт "Голос громади в місцевому самоврядуванні" має на меті забезпечення активної участі громадян у процесах прийняття рішень та розвитку громади. Це відкриває нові можливості для співпраці та взаємодії між мешканцями та органами місцевого самоврядування.
Активна участь мешканців є важливою складовою ефективного місцевого самоврядування - відкритість, прозорість та співпраця сприяють нашому загальному процвітанню та розвитку громади будуючи ще краще та успішніше майбутнє для нашої громади!
Дякуємо представникам програми DOBRE за їхню ініціативу та підтримку. Разом ми будуємо сильну та активну громаду, яка здатна досягати великих результатів!
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше