Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

ЗНАЧУЩА ПІДТРИМКА ДЛЯ НАСЕЛЕННЯ ГРОМАДИ

Новина
12.03.2024

ЗНАЧУЩА ПІДТРИМКА ДЛЯ НАСЕЛЕННЯ ГРОМАДИ

Представництво HelpAge International (Canada) в Україні, продовжує надавати допомогу жителям Старосалтівської громади. Завдяки їхній ініціативі та підтримці, найбільш вразливі групи населення Кирилівського старостинського округу отримали набір необхідних речей, включаючи повербанки, зарядні пристрої, USB електрогрілки, односпальні комплекти білизни та флісові пледи. Ця допомога є значущою підтримкою для мешканців нашої громади, які зараз переживають складні часи.

Ми щиро вдячні представництву HelpAge International (Canada) за їхню постійну підтримку та відданість своїй роботі. Цей крок є важливим на шляху до покращення якості життя наших співгромадян!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше