Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

«Збережемо питну воду для себе і для нащадків»

Новина
08.04.2019

      08 квітня 2019 року в приміщенні Шестаківської ЗОШ пройшов відкритий екологічний урок з учнями 8,9,10,11 класів. Організаторами уроку були директор школи Ткаченко О.В.,  вчитель біології та хімії Калашник О.В. Тема уроку – «Збережемо питну воду для себе і для нащадків».

      У заході прийняв участь заступник Старосалтівського селищного голови з питань регіонального розвитку та інвестицій Колкутін К.М., який проінформував школярів про роботу селищної ради в рамках місцевої програми «Питна вода» та запропонував молоді села Шестакове прийняти участь у конкурсі малих грантів DREAMactions 3.0, який проводять некомерційна освітня платформа CANactions та фонд WNISEF з метою реалізації ідей та проектів підтримки об’єднаних територіальних громад, націлених на підвищення якості життя їх мешканців.

      Для відому:

      CANactions – це некомерційна платформа, засновником якої є український архітектор В. Зотов, а співвласником – швейцарський урбаніст Урс Томанн.

      WNISEF – фонд, створений урядом США для підтримки підприємництва в Україні, Білорусі та Молдові.

      В ході проведення екологічного уроку, старшокласники Шестаківської школи прийняли рішення взяти участь у написанні та, в разі перемоги, реалізації екологічного проекту малих грантів DREAMactions 3.0 щодо відродження джерела питної природньої води у с. Федорівка, Шестаківського старостинського округу Старосалтівської ОТГ.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше