Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Відзначення Дня пожежної охорони

Новина
17.04.2024
Відзначення Дня пожежної охорони
У середу, 17 квітня, ми відзначаємо День пожежної охорони - день, що нагадує нам про важливість та значущість роботи пожежних працівників, які є справжніми героями нашого часу.
Пожежна охорона - це не лише професія, це покликання служити і захищати інших. Саме такими і є рятівники Старосалтівської пожежної частини - завжди на сторожі безпеки, готові реагувати на будь-яку небезпеку і приймати найважливіші рішення в критичних ситуаціях.
У цей особливий день, до пожежної частини Старосалтівської громади завітали маленькі мешканці, щоб привітати із професійним святом. Натомість, пожежники організували для дітей цікаву екскурсію по пожежній частині, розповіли про правила мінної безпеки, показали пожежний одяг та обладнання. Навіть дали можливість дітям відчути себе справжніми героями, дозволивши їм поливати воду з пожежного рукава та сісти в кабіну пожежної машини. Ця зустріч була неймовірним досвідом для наших маленьких гостей і великим задоволенням для нас всіх.
Дякуємо всім пожежникам за їхню невтомну працю, за готовність допомогти у будь-який час, за мужність та самовідданість. Нехай цей День пожежної охорони нагадає нам про важливість безпеки та підтримки тих, хто стоїть на захисті нашого життя та майна. Бережіть себе та будьте завжди обережні!
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше