Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

ВІДКРИВАЄМО ТАЛАНТИ РАЗОМ

Новина
03.04.2024

ВІДКРИВАЄМО ТАЛАНТИ РАЗОМ

Завдяки підтримці Благодійного Фонду "Ми браття, ми Українці", у нашій громаді продовжуються розвиваючі заняття з волонтерами для наших дітей села Зарічне. Ці заняття надають змогу нашим дітям не тільки чудово провести час, а й стимулюють їхній інтелектуальний та творчий розвиток, а також розкривають їхні особливі здібності.

Волонтери з фонду "Ми браття, ми Українці" на цих заняттях дарують нашим дітям безмежну енергію та позитив, що робить ці заняття захоплюючими та наповненими позитивними враженнями.

Дякуємо всім, хто долучився до цієї чудової ініціативи. Разом ми будуємо краще майбутнє для наших дітей та нашої громади. Продовжуємо ділитися любов'ю, розумінням і підтримкою один до одного!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше