Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

ВАЖЛИВА НАРАДА ПО ВІДБУДОВІ

Новина
29.02.2024

ВАЖЛИВА НАРАДА ПО ВІДБУДОВІ

Сьогодні в Старосалтівській громаді відбулася важлива нарада, з начальником виробничо-технічного відділу управління організації будівництва в особі - Богдан В.В. та представниками підрядних організацій, яка була присвячена важливим питанням по відбудові житлових об'єктів.

На зустрічі представники підрядних організацій доповіли про поточний стан відбудови житлових об'єктів та досягнуті результати, а також проблеми і перешкоди, з якими зіткнулися під час виконання робіт та обговорили найважливіші аспекти кожного проєкту.

Наша спільна мета - забезпечити якісне виконання робіт та відновлення інфраструктури нашої громади. Ми продовжуємо докладати всіх можливих зусиль для ефективного вирішення питань відбудови та забезпечення комфортних умов для всіх наших мешканців.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше