Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

В Старому Салтові продовжується розмінування

Новина
30.12.2023
В Старому Салтові продовжується розмінування попри постійні кліматичні зміни погоди
Розмінування наших територій залишається одним із важливих завдань нашої громади не дивлячись на постійні зміни клімату. За весь час розмінування в Старосалтівській громаді, саперами ДСНС було виявлено та знешкоджено 400 одиниць ворожих мін, вибухівок та боєприпасів, 150 приватних домоволодінь вже розміновано. Загалом, в день, працівниками ДСНС знешкоджується від 1-3 вибухонебезпечних предметів.
Наразі ДСНС продовжує свою активну роботу з розмінувань в Старому Салтові по вул. Миру, вул. Владислава Дудолада, вул. Зелена, вул. Харківська та вул. Лісова.
Розмінування приватної території проводиться службою ДСНС тільки з дозволу власника. Прохання всім власникам домоволодінь знаходитися в своїх домівках. Якщо це неможливо, надати нотаріально завірене доручення родичам або сусідам про дозвіл на розмінування приватної власності. Уразі, якщо власники відсутні та не надано доручення довіреним сторонам, розмінування відбуватися не буде. При виявленні підозрілого предмету або вибухівки, одразу повідомити за номером телефону — 101.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше