Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

У смт. Старий Салтів триває заміна пошкоджених та повністю зруйнованих водопровідних труб

Новина
27.12.2023

У смт. Старий Салтів триває заміна пошкоджених та повністю зруйнованих водопровідних труб

Внаслідок окупації та активних бойових дій в 2022 році у Старому Салтові було критично пошкоджено водогін. Наразі, заміна труб є важливою потребою для покращення доступу послуг водопостачання для місцевих жителів.

Силами КП “Салтів водоканал” в Старому Салтові проводяться аварійні роботи центральних водогонів за підтримки БФ “Arche noVa”.
В 2023 році вже була проведена заміна труб по вулиці Семенова за підтримки БФ “ACTED”, в наступному році так само планується продовжувати роботи по заміні та відновленню всіх зруйнованих дільниць мережі водогону.

Старосалтівська селищна рада, Старосалтівська військова адміністрація, КП «Салтів водоканал» та мешканці громади висловлюють слова подяки благодійним організаціям “Arche noVa” та “ACTED”, що надали можливість відновлювати та покращувати комунальні послуги в громаді.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше