Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

СПІЛЬНІ ЗУСИЛЛЯ ДЛЯ МАЙБУТНЬОГО НАШИХ ДІТЕЙ

Новина
25.03.2024

СПІЛЬНІ ЗУСИЛЛЯ ДЛЯ МАЙБУТНЬОГО НАШИХ ДІТЕЙ

Незважаючи на цей нелегкий час, коли доводиться стикатися з різними викликами та обмеженнями, ми продовжуємо працювати на благо нашої громади.
Серце нашого села - наші діти. І навіть у цей період їхнє благополуччя та розвиток залишаються однією з наших основних турбот.

Наразі, коли велика частина нашого життя переноситься до віртуального простору, наші педагоги та ментори виявили неабияку винахідливість і наполегливість у забезпеченні якісної освіти та розвитку наших дітей. Заняття з дітьми в селі Зарічне не лише продовжуються, але й набувають нових форм та можливостей, щоб забезпечити нашим дітям максимально комфортні умови для навчання та творчості.

Дякуємо всім вчителям, вихователям та батькам, які знаходять час та зусилля для підтримки наших дітей у цей важкий період. Ваша робота та підтримка - це фундамент, на якому будується майбутнє нашої громади.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше