Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

РАЗОМ ДО КРАЩОГО: ВДЯЧНІСТЬ І ПОВАГА ПРАЦІВНИКАМ АРМІЇ ВІДНОВЛЕННЯ

Новина
18.03.2024

РАЗОМ ДО КРАЩОГО: ВДЯЧНІСТЬ І ПОВАГА ПРАЦІВНИКАМ АРМІЇ ВІДНОВЛЕННЯ

В межах проєкту «Армія Відновлення» в Старосалтівській громаді зараз працює 45 робітників. Завдяки їхній невтомній праці наша громада перетворюється на ще краще місце для життя наших громадян.

Ці надзвичайно віддані та талановиті люди виконують невимовно важливу роботу у всіх старостинських округах Старосалтівської громади. Вони приводять до ладу не тільки території наших сіл, а також адміністративні та навчальні будівлі, ФАПи та бібліотеки. Їхня праця також полягає в заготовці деревних матеріалів на зиму, розбиранні завалів, прибиранні сміття та розподілі гуманітарної допомоги тим, хто найбільше цього потребує.

Дякуємо всім хто долучається до Армії відновлення. Нехай наша співпраця продовжує приносити більше комфорту та безпеки для наших мешканців. Разом ми здатні на все!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше