Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

ПСИХОЛОГІЧНА ПІДТРИМКА ДЛЯ ДОРОСЛИХ

Новина
22.03.2024

ПСИХОЛОГІЧНА ПІДТРИМКА ДЛЯ ДОРОСЛИХ

В Старосалтівській громаді села Молодова представники Благодійної Організації "БФ Схід-Сос" провели захід на тему "Психологічна розгрузка та основи психологічної самодопомоги для дорослих ".

На цьому заході соціальні працівники надали безоплатні консультації, де дорослі мали можливість отримати підтримку та поради у важливих питаннях психологічного благополуччя. Після основної частини заходу проводились індивідуальні консультації, де кожен міг звернутися за допомогою зі своїми особистими питаннями.
Також, для зручності громадян, була організована консультація юриста у телефонному режимі, щоб відповісти на правові запитання та надати необхідну інформацію.

Дякуємо представникам Благодійної Організації "БФ Схід-Сос" за проведений захід та усім, хто долучився до цього заходу і робить нашу громаду кращим місцем для життя!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше