Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

професійне свято працівників енергетики та електротехнічної промисловості України

Новина
22.12.2023
Щороку 22 грудня українці відзначають професійне свято працівників енергетики та електротехнічної промисловості України
В цей день хочемо привітати фахівців енергетичної галузі з професійним святом – Днем енергетика. Важливість та цінність людей, які дарують енергію, несуть світло та тепло у кожну оселю, неможливо висловити одним реченням. Попри усі небезпеки і ризики, ви працюєте в екстремальних умовах, приймаєте складні рішення з метою запобігання надзвичайних ситуацій, перемагаєте темряву і повертаєте людям світло та надію, відновлюєте життєдіяльність громади та відроджуєте життя на деокупованих територіях. Дякуємо за вашу сумлінну працю та бажаємо подальших успіхів у розвитку та вдосконаленні енергетичної галузі.
Андрій Артеменко заступник начальника Старосалтівської селищної військової адміністрації особисто привітав з професійним святом та вручив подяку за старанну роботу енергетиків Старосалтівської громади.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше