Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

НОВЕ ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ КП "САЛТІВ ВОДОКАНАЛ"

Новина
17.04.2024

НОВЕ ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ КП "САЛТІВ ВОДОКАНАЛ"

Завдяки результативній співпраці з Департаментом житлово-комунального господарства та паливно-енергетичного комплексу Харківської обласної державної адміністрації, комунальне підприємство "Салтів водоканал" Старосалтівської територіальної громади, отримало нове обладнання, яке значно полегшить і покращить процеси обслуговування та ремонту мереж водопостачання в нашій громаді.
Самоскид з крано-маніпуляторною установкою дозволить нам забезпечити більш ефективне та результативне виконання робіт з обслуговування водопровідно-каналізаційних мереж, а також швидке реагування на надзвичайні ситуації. Крано-маніпуляторна установка дозволить нам проводити ремонтні та будівельні роботи у важкодоступних місцях, забезпечуючи при цьому безпеку та якість виконання.
Ми вдячні за підтримку та сприяння з боку Харківської обласної державної адміністрації в реалізації цього проекту.
Продовжуємо працювати на благо нашої громади та піднімати якість життя всіх наших мешканців!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше