Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

НАДІЙНЕ ВОДОПОСТАЧАННЯ ДЛЯ ВСІХ: АКТИВНИЙ РЕМОНТ ЦЕНТРАЛЬНОГО ВОДОГОНУ

Новина
01.04.2024

НАДІЙНЕ ВОДОПОСТАЧАННЯ ДЛЯ ВСІХ: АКТИВНИЙ РЕМОНТ ЦЕНТРАЛЬНОГО ВОДОГОНУ

Команда комунальників з КП "Салтів водоканал" зараз активно працює над ремонтними роботами центрального водогону в смт Старий Салтів по вулиці Перемога, Марченко та Лесі Українки. Ці роботи виконуються оперативно та професійно з метою забезпечення надійного водопостачання для всіх мешканців нашої громади.

Ми розуміємо, що доступ до чистої води є однією з найважливіших потреб для нашого комфорту та здоров'я, тому приділяємо особливу увагу ремонту водопровідної мережі. Ці роботи є частиною наших зусиль у покращенні якості життя в нашій громаді.

Дякуємо за розуміння та терпіння під час проведення ремонтних робіт. Ми прагнемо забезпечити надійне водопостачання та продовжуємо працювати на благо Старосалтівської громади.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше