Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Міжнародний день пам'яті Чорнобиля

Новина
26.04.2024
 
Сьогодні, 26 квітня, ми відзначаємо Міжнародний день пам'яті Чорнобиля. Цей день став символом пам'яті про трагічну подію, яка сталася у 1986 році і надовго залишила слід у серцях і свідомості людей.
Чорнобильська катастрофа стала однією з найбільших техногенних катастроф у світовій історії і мала надзвичайно серйозні наслідки для людей, природи та суспільства в цілому.
Сьогодні ми вшановуємо пам'ять загиблих внаслідок цієї трагедії, висловлюємо співчуття їх родинам та всім, хто постраждав від наслідків аварії. А також вшановуємо пам'ять тих, хто ризикував власним життям, щоб запобігти ще більшому розповсюдженню радіації.
Цей день має нам нагадати про важливість безпеки та захисту навколишнього середовища, про необхідність вивчення минулого для побудови майбутнього.
Давайте разом вшануємо пам'ять жертв Чорнобиля , пам'ятаймо про його наслідки і працюймо над тим, щоб подібні трагедії ніколи не повторилися!
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше