Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Комфортні та зручні зупинки Старосалтівської ОТГ

Новина
09.04.2019

      Продовжуються роботи по швидкому гранду QuickWin за підтримки Програми Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) в Україні «Децентралізація – шлях до кращих результатів та ефективності» (DOBRE), що реалізується компанією GlobalCommunities по  встановленню якісних зупинок для громадського транспорту на території Старосалтівської ОТГ для забезпечення комфортного та безпечного очікування транспорту.

      Зупинки для громадського транспорту встановлені в шести населених пунктах Старосалтівської ОТГ:  смт. Старий Салтів(посьолок) – 1 шт., с. Зарічне – 1 шт, с. Кирилівка – 1 шт., с. Гонтарівка – 1 шт, с. Томахівка – 1 шт., с. Середівка – 1шт. та 1 зупинка на перехресті доріг Харків – Вовчанськ – Великий Бурлук.

      При облаштуванні зупинок планується підготувати  основу майданчиків з бетону. Також окремо планується встановити таблички на зупинках з зазначенням на них населених пунктів.

      В 2018 році за кошти місцевого бюджету було придбано та встановлено три аналогічних зупинки  в Старосалтівській громаді.  Саме такі зупинки зручні для очікування, вони комфортні та сучасні. Місцеві жителі дуже задоволені зупинками, вони добре ховають від спеки та негоди, а ще через стінки видно рух транспорту, що дозволяє спостерігати за приближенням транспорту не покидаючи зону очікування.

      На даний час в громаді є п’ять зупинок з бетонними стінами, але вони не досить комфортні та зручні для очікування транспорту, та не досить добре ховають від негоди. Тому сучасні зупинки нададуть можливість для більш комфортного очікування, також за ними буде набагато легше здійснювати догляд та підтримувати їх у хорошому стані.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше