Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

БІБЛІОТЕЧНА ГОДИНА

Новина
12.04.2024

БІБЛІОТЕЧНА ГОДИНА

11 квітня, працівники Старосалтівського СБК створили особливу атмосферу для мешканців Старого Салтова на майданчику біля місцевого будинку культури, присвяченому читанню та культурі.

Бібліотечна година – захід, який мав на меті ознайомити мешканців селища з різновидом книг, які є у нашій бібліотеці і дати можливість повністю зануритися у світ літератури. У цей нелегкий час, коли світ охоплений тривожністю, культурні заходи стають особливо важливими. Вони дарують нам можливість відволіктися від повсякденних турбот, знайти для себе щось цікаве, побачити, яким багатогранним і натхненним є світ книг, який дарує нам відпочинок, наснагу та розвиток.

Книга все життя нам допомагає вчитись, працювати, жити. Вона навчає нас рідної мови, розкриває красу поетичного слова. Книга вчить нас бути чесними і працьовитими.

Дякуємо всім, хто взяв участь у заході ї, а також всім, хто долучився до організації цієї чудової ініціативи. Ваша підтримка та ентузіазм додають сили та натхнення всій нашій громаді!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше