Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

безпека відпочинку у природних зонах

Новина
17.04.2024

Шановні мешканці Старосалтівської громади,

Звертаємо вашу увагу на важливе питання безпеки відпочинку у природних зонах.

З наближенням теплої пори року , більшість громадян відчувають бажання насолодитися природою, відвідуючи лісові масиви та прибережні зони. Однак, важливо пам'ятати, що після військових дій у природних зонах залишаються можливі залишки вибухонебезпечних предметів, таких як міни та інші вибухові пристрої.

Згідно з рекомендаціями безпеки, ми закликаємо вас утриматися від відвідування лісових масивів та прибережних зон у Старосалтівській громаді.

Бережіть себе та своїх близьких, дотримуйтесь безпечних порад та рекомендацій. Впевніться, що отримали достовірну інформацію про стан безпеки у відвідуваних вами місцях природи. Ваша обачливість допоможе уникнути небезпеки та зберегти ваше життя та здоров'я.
Дякуємо за розуміння та співпрацю!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше