Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

БЕЗПЕКА В ДІЇ

Новина
29.03.2024

БЕЗПЕКА В ДІЇ

На черговій нараді між представниками Старосалтівської СВА та працівниками ДСНС України, обговорювали важливе питання щодо створення пожежно-рятувального підрозділу для забезпечення добровільної пожежної охорони СТОВ «АГРОСВІТ» та Старосалтівської територіальної громади.

Ця ініціатива має на меті підвищити рівень безпеки на території громади та оперативно реагувати на будь-які пожежні загрози та надзвичайні ситуації.

Нарада пройшла у конструктивній атмосфері, де були розглянуті плани щодо створення пожежно-рятувального підрозділу, включаючи питання технічного забезпечення, підготовки персоналу та співпраці з іншими службами безпеки.
Продовжуємо працювати над цим важливим питанням та докладаємо максимальних зусиль, щоб наша громада була надійно захищена.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше