Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

БЕЗПЕКА ПЕРШ ЗА ВСЕ: ОБГОВОРЕННЯ РИЗИКІВ МІННОЇ НЕБЕЗПЕКИ

Новина
02.04.2024

БЕЗПЕКА ПЕРШ ЗА ВСЕ: ОБГОВОРЕННЯ РИЗИКІВ МІННОЇ НЕБЕЗПЕКИ

2 квітня в Старосалтівській громаді відбувся важливий захід організований спільно з представниками Міжнародної гуманітарної організації «Данська Рада у справах біженців» (DRC), на якому обговорювали ризики, пов'язані з мінами та вибухонебезпечними залишками війни.

Ця тема надзвичайно важлива для нашої громади, оскільки має безпосередній вплив на безпеку та благополуччя наших мешканців.
Під час заходу ми отримали цінну інформацію та поради, щодо уникнення ризиків та захисту від вибухонебезпечних предметів, а саме, яку загрозу становлять міни, їх види та як поводити себе в уразі знаходження підозрілого предмету.

Дякуємо всім, хто взяв участь у цьому заході та проявив інтерес до цієї теми. Наша спільна обізнаність допоможуть зменшити загрозу для мешканців громади від мін та вибухонебезпечних залишків.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше