Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Безкоштовне навчання для ветеранів та ветеранок за Сертифікатною програмою «Урядування в умовах воєнного стану та післявоєнного відновлення»

Новина
04.04.2024

Громадська організація «Школа врядування» та Києво-Могилянська школа врядування імені Андрія Мелешевича запрошують ветеранів і ветеранок на безкоштовне навчання за Сертифікатною програмою «Урядування в умовах воєнного стану та післявоєнного відновлення».

Початок навчання 22 квітня 2024 року, прийом заявок триватиме до 8 квітня включно.

Сертифікатна програма погоджена Національним агентством України з питань державної служби та впроваджується у рамках проєкту «Розширення професійних горизонтів: професійний розвиток ветеранів та ветеранок для кар’єри на державній службі та службі в органах місцевого самоврядування». Проєкт втілюється за сприяння Програма реінтеграції ветеранів IREX, яку реалізує IREX за підтримки Державного департаменту США.

Метою програми є сприяти професійному розвитку та підвищенню кваліфікації ветеранів та ветеранок, які прагнуть пов’язати свою професійну кар’єру з державною службою та місцевим самоврядуванням. Після навчання учасники та учасниці отримають відповідні знання, навички та компетентності для успішного зарахування у кадрові резерви, проходження конкурсів на посади, працевлаштування та подальшої роботи в органах державної влади.

Детальніша інформація про Сертифікатну програму та умови відбору розташована за посиланням.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше