Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

24 лютого 2024 року - пам'ятна дата, коли виповнюється 2 роки від початку широкомасштабного вторгнення російських військ на територію України.

Новина
24.02.2024
24 лютого 2024 року - пам'ятна дата, коли виповнюється 2 роки від початку широкомасштабного вторгнення російських військ на територію України.
Протягом цих двох років у стані війни ситуація в Україні стрімко загострилася, але український народ продовжує виявляти неймовірну сміливість, стійкість і рішучість у боротьбі за свою незалежність.
Українські військові та добровольчі загони продовжують активно відстоювати нашу землю, зазнавши великих втрат, але не втрачаючи віру у перемогу.
Війна призвела до серйозної гуманітарної кризи, змушуючи тисячі людей залишати свої домівки та шукати притулок в безпечних районах.
Міжнародне співтовариство продовжує висловлювати підтримку Україні та засуджувати агресію з боку росії.
Війна суттєво позначилася на економіці України, призводячи до збитків у різних сферах, включаючи втрати виробництва, зруйновану інфраструктуру та економічну нестабільність.
Незважаючи на всі випробування, війна також сприяла зміцненню національної єдності серед українського народу, що підтверджується численними актами солідарності та допомоги.
Ці два роки війни в Україні були складними, але український народ продовжує демонструвати свою силу, гідність і волю до перемоги.
Віримо в нашу Перемогу! Слава героям ЗСУ! Слава Україні!
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше